VinNDT

VinNDT helpt ontwikkelen, omdat u vindt dat het anders moet en kan, maar nog niet weet hoe u daar invulling aan moet geven. Vinden gaat beter door samen te zoeken en te ontdekken. VinNDT helpt u bij dit proces.   VinNDT helpt  condities  scheppen en het toeval een handje te helpen. De opbrengst daarvan kan groot zijn, maar is bijna nooit voorspelbaar. VinNDT belichaamt daarmee z’n eigen paradox: wanneer je niet zoekt, vind je het meeste.   VinNDT verbindt kennis over verleden en heden met het gevoel dat het anders kan en moet. Samen verkennen we mogelijke toekomsten.
Bij het verkennen van mogelijke toekomsten en handelingscenario's  past een ‘herrschafstfreie Dialog’. Daarin communiceren we op basis van gelijkwaardigheid en maken gebruik van alle aanwezige kennis en informatie. Helderheid en duidelijkheid  staan daarbij voorop.

Persoon, prestaties, referenties

Schilderij Paul MisdorpPaul Misdorp heeft in de afgelopen decennia kennis en ervaring opgebouwd als universitair docent, directeur van een onderzoekbureau, hoofd van een gemeentelijke onderzoekafdeling, voorzitter van een brancheorganisatie en managing director van een expertisecentrum.

Lees verder...

Leiding geven

leiderschapEen goede leider inspireert vanuit een eigen visie, idee of verhaal, maar betrekt daarbij ook de opvattingen van anderen. Daarmee vormt leidinggeven de basis voor zelfsturing van alle betrokkenen.

Lees verder...

Onderzoeken

OnderzoekenOrganisaties die willen veranderen, bereiken eerder hun doel als ze zich baseren op kennis, onderzoek en informatie. Wanneer organisaties bereid zijn om rekening te houden met empirische feiten, dan zullen ze beter kunnen voorsorteren op de toekomst.

Lees verder...

Advisering

AdviseringOm nieuwe mogelijkheden te verkennen moet eerst het bekende, het vanzelfsprekende bevraagd worden. Wil je ook echt veranderen, waarom wil je veranderen en wat betekent dit voor de organisatie, het personeel en voor de samenleving?

Lees verder...

^ Naar boven